Suojattaisko putput?

Tästähän se taas lähtee. 
Viikonloppu menikin sitten pitkälti suojan tekemisessä putputille. Pakko oli tehdä, kun seuraavksi lähtee ohjaamon katto pois ja sitten motti. Nämä on näitä ettei hirveästi etene itse projekti, kun on ns. oheis toimintaa niin maan mahottomasti.

 
Runkohan on tehty perinteisestä 2x4 käsittelemättömästä puusta ja sivun tuenta onkin sitten vanhaa lattialautaa. Kierrätys kunniaan ja sillee. Tossa kun lomat alkaa, niin tarkoituksena on laitella sitten vähän isompaa pressua päälle, jotta sais vähän seinääkin aikaiseksi. Talvi kuitenkin tuolta tulee ja sitten on kiva touhottaa kun ei tartte lumia ottaa venhosta eka pois.

Vähvasti harkitsen myös, että tekisin koko ohjaamon ja ns. makuuhytin uusiksi. Eli vanha kokonaan pois ja uutta tilalle. Tätä en kuitenkaan ole vielä päättänyt. Se saattaa vaatia ehkä muutaman hetken harkintaa. Taitoa ei välttämättä ole niin paljoa mutta toisaalta tekemällä sen oppii.


Löytyhän sieltä tärkeä tuote pentteriinkin (opin uuden sanan. Köökkiähän se tarkoittaa). Tätä potilasta mie pikkasen jo silittelinkin ja ehkä vähän kiillottelin. Seuraavaksi pitää testata ettei vaan vuoda kaasua mistään mistä ei pitäisi.


Nämä on niitä "ennen" kuvasia ja johonkin toiseen postaukseen laitellaan sitten jälkeen kuvat.

Päätin sitten availla dynastartinkin ja todeta ettei toimi. Tuolla on kaikki eristetyt piuhat kuorioutuneet ja muuta pientä, kuten ruosteen aiheuttama jumi, sekä potentiaalinen oikosulun riski. Mut hei! Ajatellaan positiivisesti... Saan tuosta ainakin muutaman pultin ja mutterin varaosiksi. 
Ei kellään olis joutilasta dynastarttia josta haluaisi luopua? ;)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joskus asiat vain osuvat kohdalleen.

kaikki lähtee purkamisesta

Vähän "ostoksilla"