Pelle Peloton tai jotain
Nyt kun on moottori ilmassa ja kohtalaisen turvallisesti (not), tarviis saaha tuo vene vedettyä alta pois... Mitä tehdä, kun en omista traktoria ja ei viitti kaverille soittaa että tulis vaan muutamaa metriä varten.


No sitten tehdään ratkaisuja. Miulla oli säästössä yhden kärryn vetoaisa ja siinä kiinni koukkuun sopiva pää. Pienen pähkäilyn ja rakentelun päätteeksi sain viriteltyä tuollaisen sydeemin. Vähän tuo paino painaa jousia kasaan mut ei kait se haittaa :)

Sitten onkin totuuden hetket kyseessä. Tuo paketti painaa noin 1200-1500 kg. Vähän oli pakko epäillä Nissania.

Noo kokeilemalla se selviää. Hiiop ja silleenEi mitään ongelmia!

Ei edes ruopassu soralla. Nätisti lähti liikkeel ja sai siirrettyä tarvittavan määrän.


Vähän vielä ylös ja vene alta.

Siel se keinuu ja oottelee että pääsee kärryyn. King Quad näytteli suuren osuuden tässäkin, vaikka näkyykin vain pikkasen tuolla takana. Hyvin pysy paikallaan.

Siihen se kivasti laskeutu ja jää odottelemaan tuomioita. Miulle on tarjottu samanlaista mutta täysin toimivaa moottoria, niin halpaan hintaan että kannattaa melkein jopa laitella tämä wiki varaosiksi.

Sitten tämä Merc 39 projekti. Noh siinähän oli vähän onkelmia, esim. kipinä hukassa.

Tänään pienen taistelun jälkeen sain kaverin avustuksella ratkaistua kipänän arvoituksen. Saatiin kuin saatiinkin kipinä takaisin ja jopa hörähtään käyntiin. Huomenna tarvii varmaan vähän säätää ja käydä muutenkin kunnolla läpi. Kaasari ainakin vaatii puhdistusta ja varmaan muutenkin sellainen yleishuolto tulee tehtyä.
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joskus asiat vain osuvat kohdalleen.

kaikki lähtee purkamisesta

Vähän "ostoksilla"